Sunday, January 16, 2022
Berita Muhyiddin Pengerusikan Mesyuarat Perhubungan Perikatan Nasional Johor

Muhyiddin Pengerusikan Mesyuarat Perhubungan Perikatan Nasional Johor

JOHOR BAHRU – Menerusi sebuah perkongsian di dalam Facebook milik Perdana Menteri Muhyiddin Yassin hari ini, beliau telah mempengerusikan mesyuarat pertama Badan Perhubungan Parti Perikatan Nasional Negeri Johor secara atas talian.

Mesyuarat yang disertai oleh barisan pimpinan PAS dan BERSATU Negeri Johor telah membuat beberapa ketetapan penting iaitu pembentukan struktur PN Negeri Johor dengan perlantikan Ustaz Haji Abdullah Bin Husin dan

YB Senator Ir. Haji Nasir Bin Hashim sebagai Naib Pengerusi, YB Dato’ Dr. Sahruddin Bin Haji Jamal sebagai Setiausaha, Encik Ahmad Al Johari Bin Mohd Yusof sebagai Penolong Setiausaha, YB Datuk Dr. Haji Abd Latiff Bin Ahmad sebagai Bendahari, Encik Khairul Faizi Bin Ahmad Kamil sebagai Ketua Penerangan, Puan Hajah Azlinda Bt Abd Latif sebagai Ketua Wanita dan Ustaz Ahmad Nawfal Bin Dato’ Haji Mahfodz sebagai Ketua Pemuda.

Banyak perkara telah dibincangkan dengan tumpuan utama diberikan kepada strategi dan pendekatan PN Johor untuk terus secara konsisten, membela nasib dan kebajikan rakyat, khususnya rakyat negeri Johor.

Semua pimpinan PN Johor telah menyatakan harapan besar agar PN Johor dapat mencetuskan gelombang penyatuan yang kukuh demi kemaslahatan negara dan ummah.

Relate article

Comment

..
1,544FansLike
8FollowersFollow
1,320SubscribersSubscribe

Berita terkini

Popular